,

PAB LOKAL

PAB PRESENTERER: 
Performance // Lepra Museet
Lørdag 17.08.2016 Klokken 17.00


Vi inviterer til en ettermiddag fylt med performancekunst. I løpet av en times tid vil nye medlemmer av PAB presentere sitt arbeid i og (utenfor) lokalene til Lepramuseet. 

Elias Björn arbieder i Malmö og Bergen. Han studerer for tiden ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen og tar sin eksamen våren 2017. Björn har deltatt i flere gruppeutstillinger i Sverige og i utlandet, senest ved  Havremagasinet, Boden (2014), Varbergs Konsthall (2015), Bergen Kjøtt (2016) og Borås Internationella Skulpturbiennal (2016).

Johanna Balet Lettmayer henter elementer fra det usynlige teater og konstruerte situasjoner I sitt tekstbaserte arbeid, og arbeider både i instutiosjonelle settinger som i det offentlige rom. I 2016 mottok hun sin MFA ved Kunst-og designhøyskolen i Bergen, og ble tildelt atelierplass ved USF. For øyeblikket arbeider Johanna med en publikasjon som vil bli publisert av House of Foundation, samtidig som hun høsten 2016 kuraterer en rekke offentlige arrangementer ved Kunst-og designhøyskolen i Bergen.

Performers: Håvard Henriksen, Johanna Balet Lettmayer

Hanne Maren Mehldahl/WALK OF SHAME arbeider med popsurrealistiske mareritt inspirert av kontraster. Kapitalisme og rettferdighet, natur og kultur, det plastiske og det primitive, det temmede og det ville. WALK OF SHAME er en kunstnergruppe grunnlagt i 2012 som arbeider med et multidisiplinært uttrykk i et krysningsfelt mellom performativ installasjon og visuell kunst. Hanne Maren er fra Stavanger, men bor og arbeider i Bergen. For øyeblikket studerer hun MFA ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen ved Kunst. Hanne Maren har deltatt i flere performancer og utstillinger i Tyskland,England,Sverige, Finland og Norge.

Andre nyheter